Svalson söker nya medarbetare till Luleå

av | 25 feb, 2022

En ekonom/administratör till Luleå
Vi söker dig som vill arbeta med ekonomi och administration i en internationell koncern med bas i Norrbotten. Du kommer vara ett internt stöd inom koncernen och kommer arbeta nära VD, koncernledning och företagets ekonom i Öjebyn.

Två tekniska säljare till Luleå
Vi söker dig som vill arbeta med försäljning i ett produktägande företag med bas i Norrbotten och försäljning i Europa och världen. Du kommer att hjälpa kunder, återförsäljare och arkitekter med kundanpassade lösningar och du kommer att sälja till både privatpersoner och företag.

Två konstruktörer till Luleå
Vi söker dig som vill arbeta med utveckling i ett produktägande företag med bas i Norrbotten. Du kommer arbeta i nära anslutning till både försäljning och produktion och kommer kunna följa utvecklingen av nya produkter från idé till färdig installation hos slutkund.

Fyra produktionsarbetare till Luleå
Du kommer ingå i ett team som arbetar med produktion och utveckling av produktionsflödet. Det huvudsakliga arbetsuppgifterna är montering och emballering.

Antagningar sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Läs mer på www.nordiskkompetens.se
Vill du veta mer om tjänsterna? Kontakta konsultchef Thomas Nergård 073-435 06 69 eller maila din ansökan med CV och personligt brev till thomas.nergard@nordiskkompetens.se